szépségszalon & Store

Szépségszalonunkban a ragyogó szépségért dolgozunk. A LOOkX Szépségszalon & Store-ban legnagyobb sikerélményünk Vendégeink elégedett mosolya, tökéletes bőre és csodálatos külső és belső kisugárzása, amit munkánk eredményeként nap, mint nap láthatunk. Professzionális bőrápolás és smink Pécs szívében, a Lyceum utca 6/1-ben, vagy akár online a Légy Önmagad Kozmetikusa programnak köszönhetően.

Spirit of Beauty

Spirit of Beauty programunk igazi különlegesség a professzionális szépségápolásban. Megálmodtunk egy komplex arc és testkezelést, amely közben nem csak bőröd és tested születik újjá, hanem belső világod is szépül, frissül, gyógyul, regenerálódik Ez a tudatos szépség új útja.

Kezeléseink

Szépségszalon & Store

bőrápolás & smink

Ismerd meg a LOOkX erejét. A svájci gleccservíz, a növényi őssejt technológia és a tiszta (ECOCERT) hatóanyagok hatására bőröd ragyogóvá és tökéletessé válik. A LOOkX minden bőrproblémára kifejlesztette az okos és tökéletes megoldást.

Szépségszalon & Store

Anti-ageing

Mi hiszünk az Örök Fiatalságban. És teszünk is azért, hogy hosszútávon megőrizzük a bőr és a test fiatalságát. BEAUTYHIGHTECH fénykezelések, PLASMA. HPL, IPL és RÁDIÓFREKVENCIA kombinálva a biotechnológia hatóanyagok erejével kibontja a tiszta kortalanságot.

Alakformálás

alakformálás

Testünk ápolása, formában tartása és karcsúsítása ugyanolyan fontos, mint arcbőrünk szépsége. Nem varázslatot vagy csodaszereket kínálunk, hanem orvosilag és esztétikailag alátámasztott, eredményes technológiákat, melyből minden vendégünk igényei szerint választhat.

szépségszalon & store

szőrtelenítés

A selymes, sima és puha bőr érzését mindannyian szeretjük. Hatékony megoldást kínálunk az egyedülálló iPULSE IPL technológiánkkal, mely véglegesen eltávolítja a makacs és zavaró szőrszálakat. Kíméletes gyantáink szintén hosszútávon odaajándékozzák a selymes bőr élményét.