1999 óta

Fedezd fel a LOOkX világát!

A LOOkX egyesíti a világ legjobbjait: Holland design, olasz stílus, svájci tudomány, élvonalbeli összetevő -gazdálkodás és fenntartható gyártás.

LOOkX formula

LOOkX bőrápolók és sminkek; valódi támogatás a bőrnek

A LOOkX bőrápolói csodás hatást érnek el a a bőrproblémák kezelésében és a bőrfiatalításban. Minek köszönhető mindez? A lehetséges legmagasabb aktív hatóanyagok tartalomnak, a svájci gleccservíz gyógyító erejének és a LOOkX varázserejű összetevőjének, a növényi őssejteknek. Az őssejtek a bőr legmélyebb rétegeibe is bejutnak és sejtszintű javulást eredményeznek. A bőrápolók hatására nem csak a bőrfelszín javul , hanem a mély rétegek is regenerálódnak.

A LOOkX make up elegáns, különleges termékekből áll, hisz minden smink bőrvédő, ápoló és öregedésgátló tulajdonságokkal is rendelkezik, így folytatja a bőrápolást. A LOOkX sminkek gyönyörűek és tartósak, emellett kiegészítik és erősítik a bőrápolás hatását. Sokan figyelnek a hatékony bőrápolásra, mégis olyan sminktermékeket használnak, melyek “fojtogatják”, szárítják és elnehezítik a bőrt, így sajnos kárba vész a tudatos bőrápolás. A LOOkX smink okos és tiszta, támogatja és megerősíti a LOOkX bőrápolást.

Smart Beauty

Okos termékeket készítünk tudatos nőknek. Termékeink több okból is megérdemlik a Smart jelzőt. Okosak, mert laboratóriumunkban a LOOkX SKIN SCIENCE alkalmazásával a természetes összetevőket még erősebbé és intelligensebbé tesszük. Egy másik okos tulajdonság, hogy sok termékünk többfunkciósan használható, és hibrid módon működik. Gazdaságos, fenntartható, egyszerű és hatékony termékeket készítünk luxus minőségben. Ragyogó és ápolt bőr úgy, hogy nincs felesleges bőrápoló és smink a fürdőszobában és a neszeszerben , így több pénz marad a pénztárcában is !

Clean Beauty

A LOOkX a Clean Beauty szerelmese. Bővebben Számunkra a tiszta szépség azt jelenti, hogy a termékek nem tartalmaznak káros összetevőket, tudatosan gyártják őket, és nem tesztelik a sminkeket és a bőrápolókat állatokon. A LOOkX szuper bőrbarát, soha nem használ káros összetevőket. Átláthatóak vagyunk. Nézd meg bátran az összetevők listáját. Laboratóriumunk kiérdemelte az ECOCERT minősítést, az egyik legismertebb és legelismertebb bio minősítést.

Skin Science

A LOOkX Skin science a legfejlettebb laboratóriumi technikákat ötvözi a természet erejével. Varázslatos erő a növényi őssejt technológia - ezek az őssejtek messze erősebbek, mint a növényi kivonatok - és még peptidekkel is kombináljuk őket. A peptideket akár egy "hírvivő szolgálathoz" is hasonlíthatnánk. Ezenfelül az aktív hatóanyagokat olyan méretűre és formájúvá tömörítjük, hogy valóban be tudjanak hatolni a bőrbe. A bőr felismeri a kompatibilis , bőrbarát hatóanyagokat ,így teljes mértékben felszívja az összetevőket, ahelyett, hogy "felesleges anyagként” kiválasztaná őket. A legfontosabb számunkra, hogy a klinikai eredmények akár 50%-kal jobbak és gyorsabbak lesznek, mint amit eddig megszoktunk. Ez a LOOkX Bőrtudomány titka.

LOOkX Hungary-ról

A LOOkX Hungary Története

A Holland LOOkX márka szépséget 2009-ben fedeztük fel a Bolognai Cosmoprof kiállításom és büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország lett a LOOkX brand első külföldi forgalmazója. 2010-ben nyílt meg az első referencia szalon Pécsett, majd 2011-ben egy gyönyörű budapesti szalon következett. Az országos partner hálózat kiépítésén dolgoztunk, amikor a sors úgy döntött, hogy megállít minket……. pedig éppen úgy gondoltuk, hogy minden álmunk valósággá vált.

Hiszünk abban, hogy minden értünk történik, hogy nincsenek véletlenek. Ma pedig már biztosan tudjuk, hogy érdemes volt várni. Ha másként történik, akkor nem született volna valami új, nagyszerű semmihez nem hasonlítható csoda. Egy különleges és egyedi belső szépség program, melyet a kiemelt LOOkX szalonokban a kezelések közben ajándékként élvezhetnek a Vendégek .

Légy részese Te is a LOOkX és a Szépségteremtők világának

LOOkX Partnerprogram

Kozmetikusoknak

Több sikerre és eredményre vágysz? Légy partnerünk! Mágnesként fogod vonzani a vendégeket a LOOkX szakmai és üzleti lehetőségeivel.

Bareith Éva

Szépségmentor

Petrovicsné Kiss Szilvia

Kozmetikus

Kliebert-Stier Betti

Szépségteremtő