8.900 Ft

LOOkX Gua sha face sculpting tool

Bőrápolók

Fakó és fáradt az arcod? Az új limitált LOOkX Gua sha arcformáló frissességet és energiát ad  bőrödnek ! A 100% rózsakvarcból készült LOOkX Gua sha a kristály erejének köszönhetően méregtelenít, fokozza a sejtek anyagcseréjét, azonnal ellazítja a bőrt és az izmokat; megszünteti  a ráncokat. Rendszeres használattal az arc újra visszanyeri természetes szimmetriáját és kontúrját

- +

Description

A LOOkX Gua sha arcformáló és a Gua sha tradicionális masszázs technika

 

* természetes arcplasztikát ad, formálja, feszesíti az arcot és a nyakat;

* csökkenti a finom ráncokat;

* megszünteti az ödémákat,

* lifting és anti-ageing  hatású

* ellazítja az arc izmait;

* serkenti a nyirokelvezetést;

* ragyogó bőrt biztosít.

 

Hogyan használd a LOOkX Gua sha arcformálót?

  1. A megtisztított bőrre vidd fel kedvenc LOOkX szérumod , esszenciád vagy krémed.
  2. Határozottan tartsd kézben a LOOkX Gua sha arcformálót, majd helyezd  az arcodhoz sík szögben. Indulhat a masszázs felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal. (Lásd videó)
  3. Alkalmazd a bőrjavító és lifting masszázsmozdulatokat a bőr felemeléséhez és természetes ragyogáshoz. A legjobb eredmény érdekében ismételd meg naponta a masszázst.
  4. Használat után tisztítsd meg a LOOkX Gua sha arcformálót meleg vízzel (esetleg kevés természetes szappannal), és jól szárítsd meg. Használat előtt is mindig öblítsd le újra a LOOkX Gua sha arcformált tiszta vízzel és szárítsd meg.
  5. Nézd meg a videót és inspirálódj a LOOkX nemzetközi trénerétől, Charlotte Favot -tól az ellenállhatatlanul ragyogó és feszes arcodért!

 

 

Tipp: a LOOkX Gua sha arcformálót használat előtt beteheted a hűtőszekrénybe, hogy hűsítő hatást érjen el. A LOOkX Gua sha arcformáló 100% -ban rózsakvarcból készült, ezért képes hosszú ideig tartani a hőmérsékletét