6.900 Ft

Anti Ageing Sheet Maszk

Maszkok

Anti-ageing Sheet mask:  a türelem olyan erény, melyre nincs szükségünk ennél a lapmaszknál. Azonnali, látványos hatás, ragyogó, sima, feszes és hidratált bőr. A lifting hátas és az azonnali feszesítés valóban lenyűgözőek. Ezenfelül csökkenti az UV-sugárzás okozta bőröregedést, Lapmaszkunk 100%-ban biológiailag lebomlik (kivéve a védőlapokat és a külső csomagolást), Centella Tencelből készült.

SMART BEAUTY Azonnali eredmény: lenyűgöző hatás 10-20 perc alatt, mely minimum 4 hétig tart Hibrid: javítja és védi a DNS-t. A növényi őssejtek még erősebbé teszik a hatást.

CLEAN BEAUTY Minden bőrtípusra alkalmas Természetes és tiszta összetevők Parabén és ásványi olaj mentes Vegán, állatkísérlet mentes ECOCERT – scájci bio-laborból Fenntartható gyártási folyamat

LOOkX SKIN SCIENCE Növényi őssejt technológia Kulcsfontosságú összetevők ✔️Matrixyl 3000  serkenti a kollagéntermelést, csökkenti a ráncokat, javítja az arcszínt. ✔️Edelweiss kivonat, mely antioxidáns, kétszer erősebb, mint a C-vitamin. ✔️Növényi őssejtek (Rhinacanthus)  az extra erős öregedésgátló hatásért.

- +